Maths Teacher

R Education & Tuition Hub

4 year

₹10000 - ₹20000

Shastri Nagar


Posted: 3 months ago

Opening: 1

Job description

We are looking for a Maths Teacher to join our team at S R Education & Tuition Hub with a strong background in one or more academic subjects. The tutor/teacher will be responsible to develop lesson plans and teach students according to their educational needs. The position offers an in-hand salary of ₹ 10,000 - ₹ 20,000 and career growth opportunities.

Key Responsibilities:

  • Conduct tutoring sessions for students in various subjects.
  • Assess, track and report on student progress.
  • Provide feedback to students using positive reinforcement techniques.
  • Teach students study skills, note-taking skills and test-taking strategies.
  • Prepare students for standardized tests and examinations.
  • Encourage interactive and collaborative learning in sessions.
  • Maintain a safe and positive learning environment.

Job Requirements:

The minimum qualification for this role is Post Graduate and 1 - 6+ years of experience. Applicants should have leadership experience and honed skills in areas like test preparations, special education etc.

Other Details

  • It is a Part Time Teacher / Tutor job for candidates with 1 - 6+ years Experience.

More about this Maths Teacher job

  1. Who is eligible to apply for this Maths Teacher job at S R Education & Tuition Hub?

    Ans : Candidates should have a Post Graduate and above qualification for this Maths Teacher job offered by S R Education & Tuition Hub.

  2. How much can you earn in this position?

    Ans : You can earn between ₹10,000-₹20,000 per month in this Maths Teacher position.

  3. What are the working days and timings for this job?

    Ans : This Maths Teacher job has 6 days working days and timings from 03:00 PM - 07:00 PM.

  4. Do you need to visit the office for this job?

    Ans : Yes, candidates need to visit the office and work from the location in Shastri Nagar, Meerut.

  5. How many openings are available for this position?

    Ans : There is 1 opening available for this position.

  6. Is this job open for all genders?

    Ans : Yes, this Maths Teacher job is open for both male and female candidates.

  7. Where is this job located?

    Ans : This Maths Teacher job is located in Shastri Nagar, Meerut.

  8. Why should you apply for this Maths Teacher job?

    Ans : This Maths Teacher job offers a salary between ₹10,000-₹20,000 per month. This is a Part Time opportunity and has 1 openings available.

Candidates can call HR for more info.

  • Company: R Education & Tuition Hub
  • Post Date: 14 Jul 2026
  • Job experience: 4 year
  • City: Meerut
  • Location: Shastri Nagar
  • Salary: ₹10000 - ₹20000

Jobs you might be interested in

  • Primary Teacher-MATHS
  • Maharashtra Public School
  • Aurangabad

  • English Teacher
  • Pathfinder School
  • Haldwani, Uttarakhand

  • PRT Hindi
  • The Indian Cambridge School, Dehradun
  • Dehradun, Uttarakhand

  • PGT Physical Education Teacher
  • PARMANU DEFENCE Dehradun
  • Dehra Dun District, Uttarakhand

Subscribe Now!